onsdag 31 oktober 2012

Halloween


Idag är det den riktiga Halloween och jag tänkte bjuda på en LO dagen till ära. Korten har några år på nacken, typ 12 år rättare sagt. De är från en spökfest som vi hade med ridföreningen i Sannahed. 
 

En kille som jag dejtade lite där nånstans tyckte jag såg ut som en crackhora på dessa bilder och denna kommer jag ihåg att jag hade som presentationsbild på Lunarstorm. 
 

Lägg också märke till att detta är för ca 5 kg sen också, av nån anledning var jag aningens fastare i hullet även fast jag här hade gått upp ca 10kg på några månader. Men jag skyller på barnafödande och mjukglassmaskin på jobbet. Papperna är dessutom från Lidl, de kan om de vill de där tyskarna. Hanen köpte med sig dom åt mig och de var perfekt till att göra höstkort med. Mer av dem kommer ni få se bara folk behagar att fylla år snart. 

Annars fick dagen idag oväntat utseende, meningen var att jag skulle till Örebro med plutt för att gå på stan och senluncha med en kompis och hennes dotter men där var de sjuka idag. Men jag misströstar inte utan drar till Marieberg sen när plutt har sovit klart. För jag behöver verkligen shoppa idag, de få pengarna som finns kvar bränner verkligen på kortet.

Bazinga

tisdag 30 oktober 2012

Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann






Jag har under period haft tanken på att recensera en del av de böcker som jag faktiskt läser av alla de miljoner som jag köper. Först ut är Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann. Den handlar om Allan Karlsson som är just 100 år och som klev ut genom fönstret och försvann. Jag tänker inte gå in djupt på handlingen. Men man får följa hans liv blandat med det nutida äventyret och äventyr är det minst sagt. Än så länge har jag bara kommit halvvägs i boken och hittills är det omöjligt att lägga ifrån sig den och många skratt blir det. Så om ni inte har läst boken så gör det.

Den får betyget MMMMm av fem möjliga stora M.

Idag är jag förövrigt seg. Stängning igår och upp hyfsat tidigt för att lämna plutt på dagis vid tio och sen var tanken att jag skulle sova typ nu. Men somnade jag? Nä låg väl en timme och vände och vred på mig. Men attans vad jag sov de 5½h jag sov inatt, som en stock och det var riktigt skönt. Så inatt blir det kanonbra sömn och imorgon är plutt på dagis på förmiddagen så då får jag sova klart. Nu ska jag fortsätta att läsa.

Bazinga

måndag 29 oktober 2012

Garntomte






Så här blev den, garntomten från en juniorsats från Panduro. Den är inte i närheten lika fin som de på kartongen, men å andra sidan blev den inte så dålig heller. Så jag kanske gör de andra fem nån gång snart. Vissa moment kan jag ju faktiskt göra framför tv.n som att vira garnbollen.

Ikväll ska det jobbas och det ska faktiskt bli skönt, eller jobbet ser jag väl inte framemot men de sista nätterna har jag sovit sådär och det beror helt enkelt på att jag är för utvilad. Jag har inte överansträngt mig på dagarna och jag har haft normala sovtider. Jag tror nog att de med sömnproblem borde jag efter mitt schema ett tag för jäklar vad man sover när man får chansen. Efter en stängning är man totalt däckad i bra många timmar och när man öppnar är man alltid uppe för länge så när man sen är ledig är det inga problem att sova i 12h. Nu var det längesen det blev 12h för mig men i förra veckan lyckades jag klämma in två stycken 11h nätter. Sen var jag hemma och vabbade och var utvilad och därmed kom sömnproblemen. Sen underlättar det att ha en snäll plutt som ligger i sin säng mellan halv åtta på kvällen till nio morgonen efter. Sen har jag ingen aning om hur mycket av tiden han faktiskt sover eller bara sitter i sängen och myser.

Sen är det ett jävla pissväder ute bokstavligt talat, jag hade planer på att gå ut och plocka mossa och kanske binda en julkrans i veckan, men jag fick städa övervåningen istället och det gjorde ju inget det heller.

Bazinga

söndag 28 oktober 2012

Julpysslat

Idag har jag julpysslat med vännen Therese nu ligger hennes blogg visserligen lite på is men kika in ialf och se vad hon har gjort för fint tidigare. Åter till idag, det var nära att det blev inställt pga sjuka barn men eftersom alla var typ lika sjuka så körde vi ändå. Så idag har vi målat/snösprayat kottar och det senare gick betydligt fortare än det första. Sen gav jag mig på och gjorde en garntomte från en färdig pysselsats och det var verkligen inte min grej, den är inte riktigt klar och om jag gör de resterande fem återstår att se. Kottarna får ni se på bild sen när det är helt klart, de måste ju torka innan de kommer på plats. Så idag blir det bildlöst med bara svammel. Typ. Eller nåt.

Vintertid har vi fått också. För min del får det gärna vara sommartid året runt då jag är så förbaskat mörkrädd, många blir deprimerade när det blir mörkt, det lider jag inte nämnvärt av, utan jag vågar inte gå en meter utanför huset. Det är med andan i halsen jag tar mig till bilen.

Imorgon lever jag på hoppet att det kan visas något slags foto här på bloggen på något lagom roligt. Till dess får ni helt enkelt läsa och inte bara titta på bilderna.

Bazinga

lördag 27 oktober 2012

Bakat







Igår var vi överbjudna till grannarna på lite mat och så hade jag fikat efterrätt. Om jag inte minns helt fel hette de chocolate swirl cheesecake cupcake från Leilas bok Hello cupcake. Betyget blev dock sådär, lite mastiga och inte supergoda som jag trodde, men de var absolut inte äckliga. Men någon repris blir det inte.

Snart blir det iväg på loppis sen blir det besök här i eftermiddag och till dem ska jag baka något annat, fast det hade jag tänkt hela tiden. Så nu är det väl dags att sätta fart, men vi är så segstartade på morgnarna. Det söta barnet behagar att ge oss sovmorgnar hela tiden, runt nio går vi upp och hämtar honom, ska väl tillägga att vi lägger honom runt halv åtta också. Men sen vet vi inte hur länge han har varit vaken och lekt med sin apa i sängen. Jag har en teori om att han är gärna kvar i sängen för att då får han ha kvar sin underbara napp. Jag är ialf väldigt tacksam för alla sovmorgnar.

Bazinga

fredag 26 oktober 2012

Handlat

Nu har jag gjort det igen, varit till Ankis Magasin och handlat lite för mycket. Jag har spanat på en kakburk där ett tag och egentligen var den i dyraste laget men jag visste att jag skulle ångra mig om jag inte köpte den. Så på förmiddagen trotsade jag och Alex blåsten och tog en promenad dit.



Nu står burken i köket och är hur snygg som helst. I glasburkarna på den nedersta hyllan är det en massa svamp i. Typ olika sorter i varje burk.
 

Dessa söta salt och pepparkarl fick följa med hem från Maxi när vi var där och handlade i onsdags. Nu ska jag hämta andan i fem minuter sen ska jag sätta fart. Däremot så glömde jag spänna fast Alex i vagnen nu när han ska sova så jag hörde nån ute på trappen och trodde det var katten, men det var Alex som hade tagit sig ur och var inte speciellt sovsugen. Men nu sitter han fast och snart somnar han nog. Jag ska däremot baka till morgondagens besök och igår bakade jag till ikväll då vi ska över till grannarna på lite mat och umgänge.

Eftersom det går segt med Battlestar gallactica så byter jag ut slutfrasen till Sheldons uttryck Bazinga och The big bang theory som är sjukt bra komediserie.

Bazinga

torsdag 25 oktober 2012

Sorterar






Sortering av alla 800 bilder är igång och jag kan lätt säga att det är bland det drygaste som jag har gjort på riktigt länge. För när jag lägger in bilder i datorn så sorterar jag dem månadsvis och märker de med datum när jag lägger in dem. För jag måste ha dem i kronologisk ordning sen i albumen annars får jag panik. Sen när jag ska framkalla bilderna lägger jag dem i en egen framkallningsmapp så det blir lättare att ladda upp dem och det är där allt kaos kommer in i bilden. För alla med datum 1hamnar på rad, sen datum 2 osv. Så nu har jag suttit med datorn och i stort sett letat på i datorn vilken månad bilden tillhör. Snart har jag fått in alla bilder i rätt månad, sen ska de sorteras i kronologisk ordning i den månaden också. Till nästa gång jag framkallar bilder måste jag ha ett nytt system.

Annars är det vab som står på schemat idag. Alex är snorig och hostig så då är det bäst att vara hemma. Men i eftermiddag ska jag ta tag i dammsugningen och hanen ska få städa badrummet sen ikväll.

Bazinga

tisdag 23 oktober 2012

Att göra


Det finns tvätt att plocka in, det finns även en tredje påse som inte fastnade på bild. 
 

Jag har ca 1000 bilder att sortera och sätta in i album, fast än så länge saknar jag album. Jag måste verkligen lära mig att behärska mig när jag ska framkalla, men det är svårt när Plutt är så söt.





Men helst av allt skulle jag vilja krypa ner i sängen igen hos de här två gosepojkarna. Fast just nu ignorerar jag alla måsten och tar en långfrukost med Plutt istället innan jag ska till jobbet och han till dagis. Dock har han blivit snorig och lite hostig, men jag chansar på dagis idag. Med vinterjacka för det är svinkallt ute. 

So say we all

måndag 22 oktober 2012

Matsedel

Måndag - älgfärsgryta
Tisdag - fiskbullar mos
Onsdag - Max?
Torsdag - italiensk pestokyckling med pasta
Fredag - bortbjudna
Lördag - älgstek med potatis och svampsås
Söndag - chili con carne

Måndag - kycklingsouvlaki med klyftpotatis
Tisdag - falukorv mos
Onsdag - yogurtmarinerad kycklingfilé pasta
Torsdag - wallenbergare mos
Fredag - torsk äggsås potatis
Lördag - grillade lammkotletter ungsbakade grönsaker, fetaostsås
Söndag - gryta potatis

Måndag - italiensk köttfärspaj
Tisdag - lammstek potatis
Onsdag - ---
Torsdag - filet mignon hasselbackspotatis
Fredag - ryggbiff svampsås potatis
Lördag - dilldoftande laxpanna potatis
Söndag - fars dag betyder att tigga mat hos nån förälder

Bord går bra att boka i kommentarsfältet.

Idag har jag varit på mitt livs första föräldramöte och det var trevligt och tydligen var det en ny förskolechef som tog tag i saker och ting och det verkar lovande. Personalen har tidigare tjatat om ett tak utomhus som barnen kan sova under i bra många år och nu med en ny chef är det faktiskt på gång och det är bra eftersom vår lilla plutt sover ute. Sen så ska det börjas med föräldraråd och där hamnade Daniel med i och det är bra det för vältalig är han jämfört med en annan (tror dock inte mina kollegor håller med om det).

Imorgon blir det en ny spännande dag på Gyllene Måsen, men eftersom hanen drar på möte i El Stockholmo och vi inte hade nån barnvakt till kvällen (har bara en barnvakt med bilbarnstol, det suger att bo en halvmil från dagis, men bor man i bushen så gör man) så jobbar jag bara 11-16 imorgon och det är väl inget jag sörjer över.

So say we all

fredag 19 oktober 2012

Julsugen


Att jag gillar julen och dess pynt gick nog ingen förbi här förra året och återigen börjar jag längta för fulla muggar, så jag stillade jullusten med att göra en LO på katterna, kortet är julkorten som vi skickade för två år sen. Bilderna är däremot inte bra tagna, nu har det ju tyvärr blivit den årstiden då det är hopplöst att ta kort om man inte är proffs. Mer julpyssel har jag faktiskt gjort men det får visas lite närmre jul.


Idag är jag förkyld och jävlig, helst skulle jag bara vilja bädda ner mig och dö, men det funkar ju inte i det verkliga livet som småbarnsförälder och faktum är att jag bara är lite täppt i näsan. Men lider man av mansförkylningar så gör man. Ja det är jättesynd om mig. Ännu mer synd om mig är det för att jag ska jobba hela helgen.

So say we all

torsdag 18 oktober 2012

Slutskördat


Nu är det slutskördat för i år, morötterna sitter numera i hinkar med jord i nere i matkällaren och lökarna ligger just nu på tork på ett kompostgaller nere i källaren. Dyrt var det att skörda, fick köpa nya kompostgaller, hinkar och jord, men jag får se det som en investering för framtiden. Egentligen borde jag ha tagit tag i detta för ett tag sen, men jag har fått en släng av latmasken den senaste tiden.



De där lila blommorna klarade ju inte speciellt mycket, en frostnatt och sen döda. Lite mera tycker jag att man kan begära av höstblommor, likadant med bollkrysset så nu ligger de på komposten och vid löning blir det ett besök på Blomsterlandet för att köpa ljung eller liknande.

Imorgon är jag äntligen ledig och det ser jag framemot.

So say we all

onsdag 17 oktober 2012

Live long and prosper

tisdag 16 oktober 2012

Physalis


Idag direkt efter jobbet så var jag och Plutt ute en sväng när Daniel slavade vid spisen och då passade jag på att plocka in de sista physalisarna. Plantorna hade checkat ut nu när frosten kom. Dock så hamnade en hel del frukt/bär? på komposten med plantan då det inte var mogna. Så physalis blir det inte igen förrän jag har ett växthus. Annars var de lättodlade men lyckades inte riktigt mogna ordentligt i denna kalla sommar.
 

En söt liten Plutt som komma på Pingu. Och den där Pingu är jag inte helt förtjust i. I favoritavsnittet sitter de och äter och Pingu äter upp potatis och fisk, stoppar grönsakerna i munnen och springer sen till toaletten och spottar ut dem. Inte riktigt vad jag vill att Alex ska titta på.

Nu blir det lite Battlestar Gallactica, det har varit lite segt på den fronten men i avsnittet vi såg igår tog serien en riktig vändning.

So say we all

måndag 15 oktober 2012

Carpe Diem


Sista kortet ut är till Slyna som blev 30 i lördags. Svamp-bob fick vara med på ett hörn.
 

Till honom blev kuvertet helt klart bäst, med Hitler på frimärket och med stämpeln Carpe Diem, det är nog vad han hade behövt leva efter istället för att förinta världen.

Nu blir det lite Battlestar Gallactica, vi måste ju komma nånstans med den serien, det går riktigt sakta men det gjorde det med förra Star trek också i omgångar. På tal om Star trek så i det senaste numret av 101 nya idéer så var citatet; I never met a chocolate, that I didn´t like - Deanna Troi. Ett bra citat, dock tror jag att väldigt få av läsarna vet var det kommer ifrån. Deanna är psykologen i Star trek The next generation. Tror faktiskt att jag är en av få läsare som hade koll på det.

So say we all

söndag 14 oktober 2012

101 nya idéer






För några dagar sedan fick jag denna underbara tidning hem i brevlådan och så mycket julpyssel det fanns, funderade ett tag på att ta lite mera föräldraledigt så jag hinner pyssla allt jag vill göra. Har ju tagit ledigt 10-30 december för att hinna med 2-årskalas och julen. Jag kanske borde ta ledigt från 10 november istället, men där sätter nog ekonomin käppar i hjulet. Hur som helst så blir det nog en hel del gjort från detta nummer, i de senaste numren har jag inte hittat så mycket jag vill göra själv så därmed extra roligt att hitta massa kul. Synd bara att jag jobbar fucked up veckan nästa vecka, dvs ca 54h. Men denna vecka har jag bara jobbat 24h så det jämnar ju ut sig.

So say we all

Nästa kort






Detta kort levererades också igår till en 20-årig Slyna lillasyster. Nu kan jag även avslöja vad de fick i present, Slyna, hans mor och syster, de ska ut och flyga med Daniels systers man som är pilot. Mycket uppskattad var presenten, bara att hoppas att de säger samma sak efter flygturen.

Idag ska det fixas värme i Citotrengen så jag slipper frysa i bilen.

So say we all

lördag 13 oktober 2012

Kalas

Ikväll bär det iväg på kalas då hanens kompis slyna fyller 30 idag, eftersom hans syster och mamma också fyller år så blir det att fira dem också. Idag tänkte jag visa hans mammas kort som jag har gjort.






Hur gammal hon blir tänker jag inte avslöja men vi var på hennes 50-årsfest för ca 6 år sen så där nånstans hamnar hon.

Sen måste jag påminna mig om att sluta handla nagellack på Gekås i Ullared, det täcker inte nånstans, ser mörkt ut på flaskan men är jätteljust på naglarna, blir nog att måla både en andra och tredje omgång.

So say we all

fredag 12 oktober 2012

Tjo eller nåt

Igår efter jobbet skulle hanen och jag ge oss på lite mys med vitlöksbröd, vitlöksstekta champinjoner, kex och kantarellpesto och så lite öl på det. Det ville inte riktigt med sig, vitlöksbröden brändes i ugnen, vi hade ingen öl på kylning (men en bag-in-box med vin) och kexen var trasiga, sen så har vår Boxee box bråkat med oss så alla filmer var typ i oordning. Nån högre makt ville verkligen jävlas med oss igår. Men film blev det och ölen blev kall i frysen också.

Annars blir det bildlöst då jag inte orkar ta kort, men om ni vill se något fint så titta ut genom fönstret för det är riktigt fint ute med frosten och där kommer nästa fråga, hur ska man klä barn till dagis? Idag hade jag ialf larm på mobilen, vår plutt har börjat med sovmorgnar till nio, eller vi tror han är vaken från typ halv åtta men säger inget och hans morgontrötta föräldrar sover vidare. Däremot så har blöjan läckt rejält två nätter i rad och det är ingen hit och jag tror inte de är för små för de håller upp till 22kg och där är vi inte i närheten med vikten på långa vägar.

So say we all

onsdag 10 oktober 2012

Alexander


Eftersom jag inte hade något att blogga om idag så var jag ju tvungen att slänga ihop en LO nu på morgonkvisten.
 

Alex fick stå i centrum denna gång.
 


I skinnpaj och sen ACDC t-shirt. Dock så skiljer det ett halvår mellan bilderna, men det fick bli så ändå eftersom korten passade ihop.

Idag blev det att lämna Plutt på morgonen för de skulle ta kort på dagis och det kan man ju inte missa, så jag fick lite egentid nu på förmiddagen. Så jag slog in Alex julklapp och present som stod i klädkammaren, enligt källor hade han varit där och spanat så det var bäst att slå in dem. Sen blev det att slänga ihop denna LO, man kan ju inte ha en blogglös dag. Vad det ska bli imorgon vet jag inte riktigt. Jag har en massa kort på lager, men de kan jag ju inte visa förrän de har blivit utdelade och det julpysslet jag har börjat med känns lite tidigt. Annars får jag trakassera er med bilder på Alex eller katterna (men de fastnar aldrig på bild längre). Men nu ska jag åka och jobba ialf.

So say we all

tisdag 9 oktober 2012

Höstkrans






Äntligen fick jag tummen ur och fixade en höstkrans till ytterdörren. Det blev riktigt tjusigt, men jag skulle ha satt dit flera löv. Men man lär sig ju av sina misstag.

Igår såg Daniel och jag den sista Harry Potter filmen, så nu känns det lite sorgligt att ha sett alla. Men jag får väl sätta fart och läsa böckerna. Det som är bra med Potter-filmerna är att de bara blir bättre ju längre in i serien man kommer. Det har nog visserligen en hel del med att göra att först är de ju barnfilmer eftersom han själv är ett barn och sen blir det ju mörkare desto äldre han blir och det gillas. Så jag förstår att de som sänder film på biograferna inte ville visa med svensk dubbning (för några år sen var det så kommer dock inte ihåg hur debatten slutade)  när han blev äldre för faktum är att jag skulle inte låta en sjuåring titta på de senare filmerna eftersom de är lite läskiga för ett barn.

Avada Kedavra

måndag 8 oktober 2012

Kort






Idag fyller min storebrors sambo år och hon hade kalas igår, vilket jag missade för att jag jobbade. Så idag ska vi iväg och fira henne istället. Ett kort med ett presentkort inuti får hon av oss.

Annars är jag nöjd för just  nu har så långt kvar till stängningshelg som det typ är möjligt att ha. Ledig imorgon också så just nu känns livet bra. Däremot måste jag snart ta tag i en annan del av livet, nämligen mina fula små ovanor att unna mig saker och ting, främst då i sötvägen. Jag har tendensen att belöna mig med något sött när jag inte har lust att göra saker och ting. Att jobba är ofta en sådan sak, speciellt kvällar och sent på kvällen. Nån gång hoppas jag få motivation för just nu börjar jag mest se smått gravid ut och eftersom jag inte är gravid så vill jag ju inte se gravid ut.

Nä denna långfrukost (jo jag sitter fortfarande vid frukosten halv tolv) börjar bli lång, dags att borsta tänderna och hämta Plutt på dagis.

So say we all

söndag 7 oktober 2012

Gokväll






Sitter och tittar på gårdagens Gokväll och det har verkligen blivit ett favoritprogram och den absoluta favoriten är Roy Fares som bakar mycket gott (det ser gott ut ialf). Nu var ju visserligen varken Clara eller Tobbe Trollkarl med i detta program, men de fick vara med på bilden ändå. Till programmet blev det en glass och kopp te och en massa slösurfande. Det gäller att vila nu så jag orkar med sista stängningen, men sen är jag ledig i dagarna två. Men på tal om Roy så har han ju gett ut receptböcker och nu är det visserligen ett tag kvar till jul och min födelsedag men en bok av honom skulle jag gärna vilja ha. Med andra ord så kan Leila slänga sig i väggen, Roy är nya favoriten.

So say we all

fredag 5 oktober 2012

Ops






Ops jag bara råkade beställa lite mera från Pyhobby. Jag behövde ju röda och gröna kort till att göra julkort och sen var jag ju tvungen att handla så det blev fraktfritt. Nu är det sluttittat på deras sida för ett tag, kanske ska ta och sluta att gilla dem på Fejjan, det blir ju inte lättare att se deras uppdateringar med nyheter och rea osv. Nä vatten och bröd den närmsta månaden och med lite tur kanske tappa ett kilo.

So say we all

torsdag 4 oktober 2012

Svamp


Svamp kryllar det av här hemma i hyllan i köket. Nu har de även fått fina höstetiketter. Nytt för dessa är att jag har införskaffat mig ett litet stämpelalfabet så nu slipper jag skriva för hand (har en gräslig handstil) eller skriva ut från datorn.

Nu ikväll ska vi roa oss med något så roligt som att storhandla mat. Just nu börjar jag ångra att det blev idag och inte någon annan dag. Men det kommer vara skönt att ha det gjort och dagen har hittills varit produktiv så varför inte fortsätta. På förmiddagen städades det mesta utomhus bort för denna säsong. Skönt att ha det gjort men tråkigt att det blir kallt. Eller nej det tyckte jag faktiskt inte, jag gillar ju hösten bäst. Något som jag däremot inte gillar är alla ytterkläder och i framtiden kommer jag att lida med alla som jobbar på förskolor, speciellt på småbarnsavdelningar.

So say we all

onsdag 3 oktober 2012

Höst


Jodå hösten är här på riktigt nu och  nu har pelargonerna fått flyttat in och ljung sitter i krukan ute på vägen. 


Vårt hus som skymtar bakom skylten och tro det eller ej så heter huset Sommarro. 
 

Min fina Saab som står på baksidan, tanken är väl att den ska säljas. Men först ska Daniel byta bil och så är tanken att den jag har nu ska lämnas in på lackning, men Daniel har inte riktigt tagit tag i den biten och eftersom jag har svårt att skiljas från Saaben så tjatar jag inte utan betalar gärna för två bilar. Vi kan ju låtsas att jag är rik.

So say we all

tisdag 2 oktober 2012

Snart är det jul?






Jodå julpysslet fortsätter och nere på Panduro i Ullared fyndade jag några God Jul stämplar som passade perfekt till att göra egna etiketter till julklapparna. Annars är jag i värsta julförberedelserna, nere på Gekås så handlades det en hel del julklappar och vid nästa löning tänkte jag köpa alla presentkort som ska ges bort. Så att när vi går mot advent ska julklapparna vara klara och då ska jag fokusera på julpynt och allt godis som jag ska baka. Något jag dessutom ser framemot i år är att jag har tagit föräldraledigt från 10 dec till 30 dec och att vara ledig är något jag alltid ser framemot.

Nu ska det däremot svidas om till jobbkläder då det först är rumpmöte (det heter assmöte så på svenska måste det ju bli rumpmöte) innan passet börjar, så jobb från 15-01.30 idag. Som hittat en tisdag då man är skittrött med huvudvärk. Men imorgon blir det sovmorgon för då är plutt på dagis så jag kan sova länge.

So say we all

måndag 1 oktober 2012

Månadens bild






Alex i det stora badkaret i oktober förra året pryder almanackans bild för oktober månad.

Idag är det riktigt höstväder, men jag och Alex ska snart trotsa skitvädret och gå ut en sväng. Tänkte gå och hoppa lite studsmatta och så ska jag plocka lönnlöv till att binda en höstkrans. Med lite tur kanske den hamnar på bloggen.

Ikväll blir det jobb och i detta skitväder känns det mera okej att åka och jobba.

So say we all