onsdag 1 december 2010

Korkad

Nån gång ska jag ta och lära mig att fixa saker själv. Nu är det Försäkringskassans hemsida jag är lack på. Jag anmälde om föräldrapenning för ett tag sen och har fått det utbetalt, men jag har inte anmält mitt kontonummer. Så jag fick en utbetalningsavi och det funkar ju en gång, men jag kan ju ha det så hela tiden att jag måste ta mig nånstans för att få pengarna. Så nu loggade jag in på mina sidor och har letat överallt där man kan anmäla och även frågat Hanna (deras internet fråge-person) och lite klokare blev jag av svaret, men tydligen kunde man lämna kontonumret när man begärde FP, men det gjorde inte jag för jag såg ingen sån ruta. Sen fanns det ett formulär också, men det var för andra ärenden. Tur att jag har en sambo som brukar hitta bättre på såna sidor än mig. Jag vill ju ha stora pilar som pekar på det stället jag ska trycka på (undra om det är därför det kommer en massa viagra på posten). Nåväl imorgon ska jag väl ta och ringa till dom, nu var det 45 minuters kö och det lockade sådär även om de ringer upp en.

Idag har jag varit hos lillasyster precis hela dagen och det var trevligt och mycket skitsnack blev det. Fast det kändes inte att jag var där i typ 7timmar, tiden bara flög iväg. Nåväl snart är vi ju mammalediga båda två och då kommer vi väl att ses mer. Såvida jag inte sitter inspärrat pga jag är för korkad för FK:s hemsida.  

Imorgon är det ialf personalfest och det ska bli roligt att träffa jobbarkompisarna igen. Det var ju några veckor sen sist. Sen hade jag tänkt att föda barn. Helst på fredag, men helgen går bra det med.

2 kommentarer:

  1. Det är bara att anmäla och begära FP för nästa period så kommer den sidan där du kan fylla i kontonumret upp, se bara till att läsa alla sidor noga annars kommer du garanterat missa det.

    SvaraRadera
  2. När man begär tillfäliig föräldrapenning så kan man ändra kontonummer m.m. på sidan 5 lr 6 av 8. Där finns det en knapp där det står "ändra" där klickar du.

    SvaraRadera